Oh man, een uitverkochte grote zaal!!

Ongeveer tien jaar geleden begonnen we aan Pieces of Tomorrow. Klassieke muziek in een lossere setting, met het Radio Filharmonisch Orkest.

Gisteren stonden er bijna negentig musici op het podium, voerden we in de slipstream van de film Maestro muziek van Leonard Bernstein (en Gershwin) uit.

Het publiek riep op twee precieze momenten tijdens de volledige West Side Story perfect op tijd “Mambo” (zie filmpje). Vanaf nu wil ik dit ook standaard op random momenten tijdens mijn DJ sets!

Concrete jungle where dreams are made of. We hadden de eerste vrouwelijke chef-dirigent van een Nederlands orkest, Karina Canellakis. Uit New York. Net als Gershwin, Bernstein en de West Side Story.

En ik mocht weer plaatjes draaien, naïeve vragen stellen en ter inleiding een beetje kletsen over een dramatische afterparty met Maria Magdalena uit de cast van Jesus Christ Superstar (true story!).

Tot slot nog een foto met mijn opa, wat had hij het geweldig gevonden om te zien dat alle muziek die ik via hem heb leren kennen nog zo springlevend is 🎻🪩❤️

(foto’s door Maarten Mooijman)

Laat een reactie achter