Mijn podcast is van alle apps verwijderd.

Terug naar de tekentafel en op naar een nieuw avontuur. Excuses aan alle fijne luisteraars. Hieronder vind je nog de link naar de (onbedoeld) laatste aflevering van vorige week.Hele grote bedrijven denken dat ik meer aan ze verdien dan dat ik voor ze opbreng. Ik steek mijn beide oren in het vuur dat het tegenovergesteld is.

Maar wie ben ik in deze eeuwenoude discussie?

https://www.tivolivredenburg.nl/…/st-pauls-boutique/

3 reacties Op “There Is A Light That Does Go Out”

 • Dirk Raes mei 5th, 2021 10:13

  Hallo DJ St. Paul,
  Ik wil je met deze mail even een hart onder de riem steken. Ik vind het vervelend dat je je wekelijkse 2 uurtjes plaatjes draaien voor de mensheid niet kwijt kunt op welke site dan ook. In deze tijd ga ik maar 1 keer per week naar kantoor en dan had ik steevast jouw podcast aan. Ik hoop dat je gauw weer een plekje vindt waar je missionaris werk qua muziek weer kunt posten. Dank alvast voor de afgelopen tijd.

  Met een muzikale groet,

  Dirk

 • Hansjan mei 13th, 2021 09:17

  Hee Paul,

  What the fuck?
  Ik heb een aantal keer geprobeerd je podcasts te downloaden, en dacht dat het aan mijn telefoon lag,
  en ik zag ook geen nieuwe verschijnen… Het duurde even voordat ik het door had en naar deze site ging.
  Ik heb nog een paar downloads, dus ik kan nog wel even door, maar ik wil je vooral zeggen dat jouw programma onontbeerlijk is,
  voor Nederlandse radio sowieso, maar ook voor mij persoonlijk, omdat het me inspireert, me veel nieuwe muziek laat leren kennen, en me laat genieten van herinneringen.
  Het is je vast bekend, maar jouw programma is echt een baken in de wereld van eenvormigheid, formats en playlists.
  Dat dat een niche is, en daarom alleen in podcast-vorm naar ons toe kan komen is tot daar aan toe, maar dat die vorm ook al om zeep geholpen wordt, vind ik wel echt een probleem.
  Hoe nu verder, Paul?
  En wat kunnen wij, als luisteraars, eventueel doen om je te helpen?
  Ik gun je oprecht een groter platform dan draaien op festivals en het presenteren van popquizen, etc. Heel tof allemaal, en zeker niks mis mee, maar jij bent nodig op de radio!

  Gegroet!
  Hansjan

 • Mike Laundry mei 24th, 2021 20:07

  Ik mis je podcast ook!! Maar het kan toch gewoon zo: knip je gepraat (tussen de nummers door) in allemaal kleine stukjes, en maak op die manier (ipv een 1-track podcast) allemaal ‘korte podcastjes’ voor 1 uitzending. Vervolgens maak je een Spotify playlist waarin je jouw audiofragmenten afwisselt met de nummers die je wilt draaien, en klaar. Dan kunnen wij luisteraars de St Paul’s Boutique gewoon beluisteren – niet als 1 lange podcast maar als een Spotify playlist, met hetzelfde resultaat. Krijgt iedereen zijn zuurverdiende royalties en hoeft er niemand te janken. Enige limiet is dus dat alle nummer (al) op Spotify beschikbaar moeten zijn.

  Zo maar doen dan?

Laat een reactie achter