Hierna sluiten we de hemelpoort dan echt. Toch zeker voor een jaar. Maar niet voordat ik even terug wil kijken op mijn favoriete deuk in de agenda. Drie dagen lang The Floor hosten op Best Kept Secret.

Momenten die ik nooit ga vergeten zijn de ontlading van Sylvana, de eerste gig in Nederland van Karaba, heel België op de koffie tijdens de set van Eppo Janssen, de energie van Jarreau Vandal en ohhh, diep in de nacht voor een volle area Orinoco Flow draaien als laatste plaat voor Coloray, omdat het een magisch nummer is én om te kunnen roepen in de microfoon: “sail away sail away, hier is Coloray!”.

Had ik de terugkeer van Charlotte Adigéry en Bolis Pupul al genoemd? Check hier hoe het ook alweer was jaren geleden.

Omdat ik niemand tekort wil doen hieronder nog het traditionele overzicht van al mijn gasten, met van ieder een hoogtepunt uit hun set. Chemical Brothers, Caroline Polacheck en Aphex Twin ten spijt, ben ik drie dagen lang van de late ochtend tot diep in de nacht alleen maar bij The Floor geweest. Op een dieet van fruitmanden en discodutjes.

Vanaf nu zijn alle foto’s van de geweldige Maan Limburg, Félice Hofhuizen en Alex Heuvink. Dank gaat uit naar Best Kept Secret, al mijn gasten en bovenal het geweldige publiek. Sorry Sneep, maar er is geen mooiere magie dan festivalmagie. Het moment dat ik vlak voor ICONIC (het geniale queer pop initiatief van Vera Siemons en Liza van den Brink) nietsvermoedend de theme song van The White Lotus draaide en er ineens een ICONIC vlag boven mijn hoofd hIng met daarop het hoofd van Jennifer Coolidge ga ik nooit vergeten. Nooit? Nooit.

Tienson & Pyke (Jungle By Night)

Maey

Charlotte Adigéry & Bolis Pupul

Gijsbert Kamer & Ferry Roseboom

Fleur du Bonheur

Terr

Riptide

VPRO Flowerboy

Sylvana Simons

Camy Huot

Juma Iking (Live)

Dea Barandara

L-Dopa

ICONIC (Vera Siemons & Liza van den Brink)

Tereza

Coloray

Personal Trainer

Jarreau Vandal

Berg & Beuk

Karaba

Eppo Janssen

Leroy rey

Uw host en zijn vloervuller (met de volledige band dansend op de DJ Booth)

Publiek!

Oh ja

Die vlag

Van Jennifer Coolidge

Die mag het sprookje uitblazen

Laat een reactie achter