Yeeeehaaaaa! Vanaf februari mag ik weer radio maken!! Wekelijks op de dinsdagavond bij KINK. Zonder playlist. Zonder algoritmes. Gewoon vrijuit non stop mooiste liedjes aller tijden draaien.

Na bijna tien (!) jaar KX Radio, twee jaar Radio 6 en drie jaar een vast item bij 3FM (voor -jawel- Michiel Veenstra), ga ik nu mijn Kinkende best doen op de dinsdagavond voor iedere liefhebber van mooie liedjes, dwars door alle genres en tijden heen. Twee uur lang live (en als podcast én op Spotify) laten horen hoe ik vind dat popcultuur behoort te klinken. Een waanzinnig voorrecht.

Meer info volgt. Voor nu slechts één devies:

MAG DIE KUTMUZIEK WAT HARDER??????!!!!!!

6 reacties Op “St. Paul’s Boutique Op Kink”

 • Rick Hovens februari 6th, 2019 09:33

  Goeie show gisteravond, ik heb genoten!

 • Frank Hopstaken februari 23rd, 2019 22:06

  Beste sint, de eerst st paul experience was bks een paar jaar geleden toen je op dat eilandje naaast de hoofdingan eeen dancing van containers had weggezet. We kwamen het terrein op en ik hoorde tom tom club. Toen ik hoorde dat er een kink show kwam was ik enthousiast en na drie afleveringen ben ik verslaafd. Ik ben al jaren afgehaakt bij de muziekradio en luister allen spotify. Veilig maar niet spannend. Gelukkig is daar nu kink en is daar st pauls boutique. Niet altijd mijn muziek maar wel passie liefde en beleving. Het gaat om de muziek en niks anders. Ik ben geen muziek purist maar breed liefhebber en dat waardeer ik in je programma. Love it! Thanks! frank (1963)

 • Arjan juli 20th, 2020 16:22

  Hallo St Paul, ik heb het ook al bij Kink gevraagd maar nog niets van hen gehoord: enig idee waarom zowel op Spotify als op de site van Kink nog maar 1 (oude) aflevering van St Pauls Boutique te beluisteren is? Heel jammer want het wekelijkse rantsoen beviel heel goed!

 • Noël september 14th, 2020 11:17

  De Botique is mijn favoriete radioprogramma voor de wat langere autoritten en als ik in de avond aan het werk ben via spotify.
  Maar sinds een poosje krijg ik de podcast niet meer gevonden/ afgespeeld, en staat er nog maar 1 aflevering op Spotify.
  Zoals Arjan ook al aangeeft, heel erg jammer want ook mij beviel het wekelijkse rantsoen erg goed!

 • Willem november 18th, 2020 22:35

  St Paul,

  Meermaals heb ik al geappt op de Kink app, maar geen reactie. Waar blijven je podcasts?
  Ben je uberhaupt nog werkzaam bij Kink? Ik heb zoveel nieuwe (en oude) muziek via jou leren kennen. Je programma wordt zeer gemist!
  Moet ik meneer Veenstra eens aan z’n neus trekken?

 • Marc maart 22nd, 2021 13:46

  Ik luister sinds een paar maandjes naar je podcasts (van nu naar begin cornona ;-)) op Spotify. Maar sinds vandaag lijken ze verdwenen?
  Google leidde me tot dit fijne bericht dat je nu bij Kink aan de slag gaat. TOP!

  Vraagje: zijn de Podcasts op Spotify verleden tijd?

Laat een reactie achter