Oh ja! Nieuwe dansavond in de Club Smederij te Tilburg, de achtertuin van het geliefde Best Kept Secret festival.

Ik draai in de geest van mijn eigen podium op Best Kept Secret, Stage FOUR. Dansen op wat de pot schaft. Everything uit de doos van Pandora en in its right place. Al jaren een hoogtepunt op de agenda en nu dus vertaald naar een clubavond 🙏

Samen met mijn visuele wederhelft VJ Switchdoctor natuurlijk.

Kunnen we al beginnen??

1 Reactie Op “St. Paul’s Best Kept Secrets. Nieuwe Dansavond.”

 • Sanjay Haverkort februari 2nd, 2024 14:59

  Beste,

  Graag kom ik in contact met de gene die gaat over het organiseren van feesten. Wij stellen ons beschikbaar voor nieuwe partijen om mee samen te werken. Graag nodig ik jullie uit bij ons kantoor in Rotterdam.

  Met vriendelijke groet,

  Sanjay Haverkort
  +31652524517

Laat een reactie achter