Dit is Mervin. Mervin is stagemanager. Met Mervin werk ik al jaren stilletjes samen. In Tivoli. En in EKKO. Zo ook tijdens Perfect Indie Disco XL.

Nou zou ik het kunnen hebben over het buitenaards mooie optreden van De Toegift. Over de muzikale oudejaarsconference van Niek en Bas van AFTERPARTEES. Over 25 noest quizzende teams. Over de beste teamnaam: Caroline Says: Welcome To My Weiland. Over de ode aan Ierland door Coos, de mooiste stem in Utrecht. Over het glorieuze debuut van Vampire Boyfriend. Over Big Thief prime time draaien voor een uitverkochte dansvloer. Over hartstochtelijk meezingen met Disco 2000 als je nog niet eens geboren was in 2000. Over rondvliegende kledingstukken tijdens Boys In The Better Land.

Maar ik wil het hebben over Mervin. En de laatste oliebol. Die hij had bewaard en halverwege een negen uur lange set van draaien en hosten langs kwam brengen. De kwaliteit van de foto geeft een beetje mijn fysieke staat van dat moment aan. Mervin kwam als geroepen. Zoals mensen als Mervin altijd als geroepen komen.

Een mooie dansavond maak je met zijn allen ❤️

Laat een reactie achter