Het eerste kerstpakket is binnen!

Ieder jaar mag ik namens EKKO de zaterdag voor kerst uitpakken tot een heuse indie eucharistie. Voor de niet-katholieken: een epicurisch indie spektakel. Voor de niet-myhtologiefreaks: Perfect Indie Disco XL. Voor de sociale media mens: FEEST!

Om dit glimmende gebeuren nog meer aan te prijzen, hier wat wervende woorden over het programma:

Donna Blue luistert als de liedjesbaby van Wes Anderson en David Lynch. Het is prettig verdwalen in hun verraderlijk stijlvolle universum waar ieder besef van tijd en plaats verloren gaat. Ground control to Donna Blue!

Voordat we voorgoed verdwijnen in hoger sferen, is daar Rats On Raftsom ons met beide benen de dansvloer in te timmeren op het ritme van hun genadeloze postpunk. Het Rotterdamse viertal is een voorloper van de huidige indie-sound van bands als The Murder Capital, Black Country New Road of Fontaines DC. We zijn trots om deze Perfect Indie Band in EKKO te mogen ontvangen met een eenmalige show.

De muzikale oudejaarsconference wordt dit jaar verzorgd door Roy Santiago. En oh, uw hongerige host draait maar weer eens het licht uit, bakt oliebollen en presenteert in de vooravond een Never Mind The Brexit popquiz. Van New Order tot Idles en The Beatles tot Slowthai wordt je kennis getest. Said, who’s that girl there? Welke Spice Girl liep ook alweer in die Union Jack jurk? Een hele quiz in het teken van Britpop. Fuck Boris!

Liefhebbers aller grachten verenigt u. Op de jaarlijkse indie-hoogmis vlak voor kerst. Voor de prijs van een gemiddelde festivalsnack. Amen.

Perfect Indie Disco XL: DJ St. Paul en Rats On Rafts ea | EKKO

Laat een reactie achter