Trots als een pauw met zeven staarten met daarin zevenhonderd veren!

Men zegt wel eens dat het leven een feestje is en je zelf wel alleen nog ff de slingers moet ophangen. Volgens mij is het leven een kosmische toevalligheid die na uiterst zorgvuldige navigatie en een klodder geluk zou kunnen eindigen in een mooi feest. De slingers mogen naar Café de Bijzaak.

Nou jongens en meisjes, the moon is in the seventh house and Jupiter aligns with Mars, want op 22 december is het onversneden feest! Mag ik even vertellen over Amber Arcades? Liedjes als Alpine Town of Fading Lines zijn redenen om op te staan. Gezongen door een stem die je al je hele leven met je mee lijkt te dragen. Instant vertrouwd. Sowieso, Nick Drake weten te coveren (Which Will) en ermee weg komen is al een olympische prestatie op zich.

Enne, sorry Mariah, maar dé kersthit is ook dit jaar weer Niek Nellen van AFTERPARTEES. Mijn favoriete Rock & LOL zanger gaf vorig jaar op de Perfect Indie Disco XL editie een muzikale Oudejaarsconference die om een vervolg smeekte. Om de druk eraf te halen en onszelf geheel volgens Oud-Hollands gebruik vooral niet al te serieus te nemen, noemden we het toen nog Oudejaarsconfiture.

Maar dit jaar geen Shame in onze game…

…enkel op de draaitafel natuurlijk 😇😇😇

Uw dj draait tot diep in de nacht indie in alle soorten en uit alle maten en is ernstig bezig met (ja! eindelijk!) een all indie popquiz voor in de vooravond. Even geen vragen over het pathos van Imagine Dragons of de panfluit van Kygo. Even wel vragen over jouw eigen (digitale) platencollectie. En anders jouw toekomstige (digitale) platencollectie. Alleen maar krenten uit de pop!

Als aardbei op de kers op de slagroom op de taart hebben we vandaag ook nog eens Klangstof aan de line-up mogen toevoegen. Voor het eerst live liedjes horen van het volgend jaar te verschijnen nieuwe album. En dat allemaal dus voor de prijs van een suikerloos gebakje op een gemiddeld festival!!!

Is dit een banaal verkooppraatje? Echt wel!!! Alles voor Perfect Indie Disco XL in EKKO natuurlijk!

We wish you an indie Christmas!!!

Laat een reactie achter