Geen idee wat er hier aan de hand is of wat ik draaide, maar iedere keer als ik deze foto van Maan Limburg Photography zie tijdens mijn laatste boeking voor de lockdown mis ik het publiek. Juist ook die mensen waar je geen weet van hebt. Die ergens achterin gewoon een goeie tijd hebben. En misschien ook wel helemaal geen weet van mij hebben. Iedereen één in een bedwelmende sfeer. Ook al zal het nog even duren, deze foto geeft me hoop. Alsof die duim zegt: het is hier oké en we gaan voorlopig niet weg.

Vanaf 1 juni mag er weer voorzichtig wat. Support je favoriete poppodium, club, theater of museum. Ik beloof je -met alles waar ik vanaf mijn achttiende achter de draaitafels voor gestaan heb- dat ik je ooit weer vanuit de verte zal terugbetalen. Met een niet te temmen arsenaal aan emotionele energie. Om met Ruby & The Romantics, Frankie Valli en Amy Winehouse te spreken: our day will come ❤️

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en menigte

Laat een reactie achter