Allebei in kostuum. Allebei zonder kostuum. Mijn opa nam me altijd mee op wandelingen langs de Maas. In de relatief korte tijd dat ik hem heb mogen kennen was hij een vader voor me. Veel praten, naar “Romeinse scherven” zoeken in de Limburgse klei en vooral samen muziek luisteren voor het slapen gaan.

Zijn favoriet was de Mastreechter Staar, een koor dat al sinds 1883 bestaat. Mijn zus stuurde onlangs het liedje “Slaap nu, mijn Jezuke” door en ik zat meteen weer op opa’s schoot. Zo zo zo vet om dit dan ook in de podcast tussen Autechre, Billie Holiday en Fontaines DC te kunnen draaien. Alsof het ooit zo bedoeld is.

Nog steeds dol op mijn werk, ook al is het onzeker en in een andere vorm. Shoutout en -vooruit- beste kerstwensen naar alle strijders in moeilijke tijden. En naar mijn opa in de gloria ✨

1 Reactie Op “Opa in de Podcast”

  • Michel januari 13th, 2021 22:59

    Hi Paul,

    Super blij om te zien dat je weer terug bent met je podcast. Is voor mij al jaren een grote bron voor het ontdekken van nieuwe muziek.

    Ga zo door!!

Laat een reactie achter