BADBADNOTGOOD ft. Sam Herring

Wat een gouden combinatie, de soul van BADBADNOTGOOD met de pathos van de zanger van Future Islands. Time Moves Slow stemt nieuwsgierig naar het hele album, met naast Sam Herring medewerking van Kaytranada, Colin Stetson, Mick Jenkins en Charlotte Day Wilson.

Twin Peaks – Holding Roses

De beste gitaarpopliedjes worden op dit moment gemaakt door Twin Peaks. Walk To The One You Love en Butterfly stonden al eerder in A Perfect Chart en sinds deze week is het hele album er ook, vol van liedjes waar caf├ęs ooit voor uitgevonden zijn.

Miles Davis, Erykah Badu & Robert Glasper – Maiysha

Bijdrage van Erykah Badu en pianist/producer Robert Glasper aan het Miles Davis tribute album, Everything’s Beautiful. Goed om te zien dat Erykah Badu weer terug is, met haar mixtape, remixen (PARTYNEXTDOOR, Drake), features en zelfs film (The Land).

Metronomy – Old Skool

Koebellen, blaffende honden, scratches en medewerking van Mix Master Mike. Old Skool indeed.

The Gotobeds – Bodies

Het nieuwe album Blood // Sugar // Secs // Traffic van The Gotobeds verschijnt op Sub Pop. De verwijzing in de titel naar de Red Hot Chili Peppers is bijna verfrissend in deze tijden van naar binnen gekeerde indie.

Schoolboy Q – That Part

Desiigner, French Montana en nu Schoolboy Q, Kanye West weet waar hij op moet duiken om in het vizier te blijven. Nieuwe album Schoolboy Q komt in juni. Denk ik.

Sampha – Timmy’s Prayer

Na samenwerkingen met Kanye West en soulmate SBTRKT ook weer nieuw solowerk van Londens meest hunkerende zamger.

Lone – Vapour Trails

Via de achterdeur Spotify binnen gesneakt, deze nieuwe release van Brits producer Lone op het Belgische R&S Records. Met een sample van Erick Sermon.

The Smoking Trees – Lifetime Experience

Niemand doet de jaren 60 beter dan The Smoking Trees. Met The Archer And The Bull hebben ze in korte tijd alweer een mooi album afgeleverd.

Guy Clark – The Old Time Feeling

Nummer dertien in A Perfect Chart is gereserveerd voor een ode aan de dode. Guy Clark was een inspiratie voor velen (Emmylou Harris, Johnny Cash). Luister voor een mooi en waardig overzicht vooral de Perfect Guy Clark door Leo Blokhuis.

 

LUISTER HIER NAAR DE CHART

Laat een reactie achter