Dexter Story & Kamasi Washington – Wejena Aola

Ze gingen al jaren getwee├źn baantjes trekken in de sportfondsenbaden van Los Angeles. Sinds kort werken ze ook samen en dat heeft in Wejena Aola een geweldige cover van de Ethiopische volksheld Tilahun Gessesse opgeleverd.

Fake Laugh – I Made A Sound

Iets minder slordig geproduceerd dan eerder werk. Mac DeMarco heeft er een Britse counterpart bij.

NxWorries – Lyk Dis

De soultrain die Anderson Paak heet is niet te stoppen. Deze week weer twee mooie releases. Mission Raod samen met LIKE (Pac Div) en voor het Stonesthrow label schreef hij met Knxwledge -als NxWorries- Lyk Dis.

Weyes Blood – Do You Need My Love

Een van de vele geweldige boekingen voor het aankomend Le Guess Who Festival. Do You Need My Love vervangt in A Perfect Chart eerste single Seven Words die op zijn beurt weer haar single samen met Drugdealer verving. Vergeet de griep, Weyes Blood heerst!

Cavern Of Anti-Matter – I’m The Unknown

Anno 2016 nog een electropopnummer zonder baard maken, het is Tim Gane (Stereolab) gelukt. Begin dit jaar verscheen het debuutalbum van zijn solo project Cavern Of Anti-Matter en een nieuwe EP staat alweer op het punt van verschijnen.

Danny Brown – Really Doe

Beste single voor het nieuwe album tot nog toe en dat heeft alles met de features te maken. Kendrick Lamar, Earl Sweatshirt en Ab-Soul on a roll!

Lizzo – Phone

Een soort Azealia Banks met humor. Goeie beats. Goeie stem. Goeie teksten. Hair ain’t a don’t, hair is a do.

Sunflower Bean – Life’s A Gass

Van de From The Basement EP met covers van Modern Lovers, Neil Young, Spiritualized en dit diamanten popliedje van T-Rex.

Kate Tempest – Don’t Fall In

Hip hop mag dan wel de nieuwe popmuziek zijn en -na een emancipatieproces van decennia- in alle geuren, kleuren, vormen, tempo’s en stijlen de charts en dansvloeren zowel links als rechts domineren, er zijn maar weinig rappers als Kate Tempest. 10 november in De Melkweg.

kt-square

LUISTER HIER NAAR A PERFECT CHART

Laat een reactie achter