Hamilton Leithauser & Rostam – In A Black Out

Toe maar. Dit nieuwe liedje van Hamilton (The Walkmen) en Rostam (Vampire Weekend) is nog weer een paar centimeter kippenvel mooier dan de eerste single A 1000 Times. Goeie Leonard Cohan bounce ook. Het hele album zal 23 september verschijnen via Glassnote Records.

Noname – Diddy Bop

Een van de vele artiesten (Jamilia Woods, Joey Purp) die dankzij het album van Chance The Rapper de aandacht krijgen die ze verdienen op basis van hun mooie liedjes. Noname komt uit Chicago (uiteraard), heeft deze week een erg mooi nieuw album afgeleverd en werkt op haar beurt weer samen met namen in de dop als Eryn Allen Kane, Xavier Omär, Ravyn Lenae en Raury.

The Mystery Lights – What Happens When You Turn The Devil Down

The Mystery Lights vinden het produceren nogal 2015 en gaan er prat op alles live en in één take op te nemen. In de video voor deze single hoor je dan dus weer een net iets andere uitvoering, opgenomen op de binnenplaats van de Daptone Studios.

Weyes Blood – Seven Words

Weyes Blood doet mee op -voormalig A Perfect Chart aanvoerder- Suddenly van Drugdealer en heeft met Seven Words nog zo’n op de jaren zeventig geïnspireerde parel te pakken. Iets minder pop. Iets meer folk. Heel veel kippenvel.

Fatima Yamaha – Love Invaders (Breakbot Remix)

Een remix EP, dan heb je het gemaakt. Helemaal wanneer het origineel eigenlijk gewoon het beste is. Bas Bron voor president!

French Montana – Said ’n Done

Daar is ie weer, de Wendy Rene sample (Wu-Tang Clan, Alicia Keys, Ab-Soul, enz.) die niet stuk kan. Said ’n Done is de vierde single van het dit weekend te verschijnen album MC4.

Amber Arcades – Turning Light

Afgelopen weekend op het Duitse Hadern Festival. Aankomend weekend op het Britse Green Man Festival. Fijn dat Annelotte de Graaf haar mooie liedjes zo hoog van De Dom blaast!

Ka – That Cold And Lonely

Wonderlijke combinatie van nachtclub jazz en Madlib-stijl hip hop met een rokerige My Girl backbeat. Luister zeker ook het hele nieuwe album van Ka, Honor Killed The Samurai.

Goat – Alarms

Sverige Tolv Poeng!

tumblr_mqxmiai3er1rwq9hho1_500

LUISTER HIER NAAR A PERFECT CHART

Laat een reactie achter