rats-de-kiff-1400

Rats On Rafts & The Kift – Sleep Little Links 2 3 4

Mash-ups zijn alleen leuk in een popquiz. MAAR NU EVEN NIET. Wat is dit goed zeg!! ‘Best of both worlds’ zingt Robert Palmer tevreden op de achtergrond.

Mozes & The Firstborn – Crawl

Die mooie liedjes blijven maar komen. Bitterzoete oorwurmen voor slackers, maar net zo makkelijk voor popliefhebbers. Zet dit maar eens neer in dat Holland Heineken Huis.

Isaiah Rashad – Free Lunch

Eerder dit jaar verscheen al Smile, met mooie video van Panamaera (Franse studio die ook visuals voor o.a. Kendrick Lamar en Schoolboy Q gemaakt hebben). Nu is daar eindelijk de opvolger Free Lunch. En volgens het label Top Dawg Entertainment volgt album/mixtape op 2 september.

Wesley Fuller – Change Your Mind

Is er ooit meer goeie muziek uit Australiƫ gekomen dan nu? Wesley Fuller lost in de Chart zijn eigen Runaway Renee af met het openingsnummer van de geweldige debuut e.p. Melvista.

SpectraSoul – Glimpse (Ivy Lab Remix)

Drum ’n Bass? Drum ’n bass! Spectrasoul is nog steeds op geen slecht nummer te betrappen. Deze remix met DBridge en Ivy Lab geeft door de vocalen bijna een classic house gevoel. Maar dan met wat ingewikkelder voetenwerk.

Duke Dumont – Worship

Extra nummer bij de nieuwe single Be Here en na hits als Need U (100%) en Ocean Drive weer een vloerverbrander voor Brits producer Duke Dumont.

Raury – NEVERALONE

Dotan-hip hop. Raury blinkt vooral uit in zijn features voor anderen (SBTRKT, Chance The Rapper), maar blijft onder de radar zijn shtick verfijnen.

De La Soul ft Little Dragon – Drawn

Zangeres Yukimi Nagano ging al goed met Gorillaz, Big Boi, SBTRKT, Raphael Saadiq, DJ Shadow en Koop. Ook De La Soul wordt moeiteloos opgenomen in het universum van deze muzikale Barbamama. *hopelijk komt er snel een eind aan deze ellende*

Tahiti 80 – Wan Tang

Gerda? Het Franse Tahiti 80 heeft er acht albums over gedaan om in de mix met De Jeugd Van Tegenwoordig te kunnen!

GUM – Elafonissi Blue

Als er iets bestaat als jaren tachtig psychedelica dan maakt Jay Watson van Tame Impala het. Klik hier voor een interview met zijn project, GUM.


LUISTER HIER NAAR A PERFECT CHART

Laat een reactie achter