Mr. Tophat ft. Robyn – Trust Me

Metronomy, Royksopp, Kindness of Mr. Tophat, elke producer die Robyn aanraakt, verandert in ter plekke in een melancholische fool. Luister ook eens de volledige versie van Trust me.

Jacuzzi Boys – Easy Motion

Hun bio luidt als volgt: Jacuzzi Band are a rock ’n roll band from Miami, Florida. ‘Prettig simpel’ zei mijn Latijn-leraar dan altijd (om ons vervolgens volledig onverwacht een onmogelijke overhoring voor te leggen).

The XX – Hold On

Het solo succes van Jamie XX is terug te horen op deze nieuwe single van The XX. Goed nieuws voor de dansvloer. Kan een sample van Hall & Oates’ I Can’t Go For That ├╝berhaupt verkeerd gaan?

A Tribe Called Quest – The Donald

DWDD, de materiaalman, je buurvrouw, iedereen is fan van het nieuwe album van A Tribe Called Quest.

Common – Pyramids

Door Tribe van schrik ook het nieuwe album (Make America Black Again) van Common gaan luisteren. 93 till infinity, alsnog.

Alex Izenberg – Hot Is The Fire

Op 18 november komt het debuutalbum van Los Angeles troubadour Alex Izenberg uit en het moet naar eigen zeggen een kruising tussen Scott Walker en Wild Beasts worden. Tobias Jesso Jr. is alvast fan.

Leonard Cohen – Hey, That’s No Way To Say Goodbye

Nummer 13 in A Perfect Chart is gereserveerd voor een ode aan de dode. Een vulgaire keuze deze week, want Leon Russell, David Mancuso, Billy Miller en Leonard Cohen lieten allen het leven. Hey, That’s No Way To Say Goodbye is er voor iedereen. Lees vooral ook deze prachtige longread voor The New Yorker.

Dexter Story – Veggie Wondem Combo (Ras G Remix)

Het geweldige afro/pop/soul/electronica/wereldwonderen album Wondem van Dexter Story is volledig geremixed door meerdere, veelal obscure producers en eigen bandleden. Luister hier het hele album.

King Gizzard & The Lizzard Wizard – Rattlesnake

Ik kan geen ratelslang meer zien, laat staan horen en het had een paar minuten korter gekund, maar de voodoo-pop van King Gizzard negeren is vrij onmogelijk. Dat lijkt de band zelf ook te vinden, want voor 2017 zijn vijf albums aangekondigd.

LUISTER HIER NAAR A PERFECT CHART

5056032304826

Laat een reactie achter