Pharrell – Surrender

Hoe hij het doet, weet alleen de bovennatuurlijke kracht die hem drijft, maar Pharrell komt al decennia lang met de meest aanstekelijke poppy soul- of soulvolle pophits. Surrender staat (samen met nieuw liedje Running) op de soundtrack voor de film Hidden Figures.

Izem – L’Horloge

Als de Alan Lomax van de tegenwoordige tijd trekt DJ, presentator en producer iZem de hele wereld over, wat deze herfst culmineert in zijn kaleidoscopische debuut album voor Soundway Records.

Jay Prince – Father, Father

Britse rapper met bijzonder on-Britse rapstijl.

Justice – Alakazam!

Minder fijnzinnig dan de twee eerder verschenen nieuwe tracks, maar een welkome four-to-the-floor piekplaat in een tijd waarin downtempo iedere dansvloer domineert.

Action Bronson – Durag vs Headband

‘I’ve been high since I was this big’. Kijk vooral de video bij deze nieuwe Action Bronson single om te zien hoe groot of klein precies.

Weyes Blood – Used To Be

Al maanden vervangt het ene Weyes Blood nummer het andere in A Perfect Chart. Album van het jaar materiaal. Een van de vele hoogtepunten in de programmering van het aankomende Le Guess Who Festival.

Amber Arcades – Which Will

Wegkomen met een Nick Drake cover is al een prestatie op zich. Het je helemaal eigen maken verdient een Oscar voor Beste Aangepaste Script.

Crocodiles – Jumping On Angels

Niet de eind jaren zeventig, new wave band Crocodilles uit AustraliĆ«, maar de surfgaragerck’nrollpop band Crocodiles uit San Diego. Deze Rock The Casbah interpretatie komt van nieuw album dreamless.

14681824_10153748654836307_408296024187843575_n (Amber Arcades door Nick Helderman)


LUISTER HIER NAAR A PERFECT CHART

Laat een reactie achter