A Perfect Chart dolt een beetje met de actualiteit deze week. Criola en I Promise zijn oudere nummers die onlangs pas uitgebracht zijn. Maar zie maar eens de exotische wederhelft van Arthur Russell uit Luik (!!) of een liedje van Radiohead uit de periode van The Bends (hun beste album, BOEM!) te negeren.

En wat te doen met ABBA Fire? De nieuwe single met Daft Punk verdeelt de wereld in twee onverenigbare kampen. Alleen daarom al verdient het een plaats in de Chart. Ja ja, Funeral was veel intenser en Dolly Parton slaapt op haar rug, maar de radio, de charts, de festivals en onze bloedende harten hebben ook gewoon weer eens een larger than life popliedje nog. I couldn’t live without…

Superlatieven! De dansvloer heeft de laatste weken bewezen dat Crooked Crops het beste liedje van Iers rapper Rejjie Snow tot nu toe is. Het leukste band interview staat op de bandcamp van de B Boys. En Alvvays is sowieso de charmantste (17 september EKKO, 18 september Bitterzoet). Geniet van de perfectste chart!

Denis Mpunga & Paul L – Criola

Rejjie Snow – Crooked Crops

Kevin Morby – City Music

Radiohead – I Promise

Justin Townes Earle – Maybe In A Moment

Amber Coffman – City Of No Reply

Unit 2 – Sunshine (Kink Remix)

Arcade Fire – Everything Now

Alvvays – In Undertow

B Boys – Discipline

LUISTER HIER NAAR A PERFECT CHART

image1

Laat een reactie achter