Angelo De Augustine – Crazy, Stoned And Gone

Uitgekomen op het label van Sufjan Stevens, voorzien van een video door Sufjan Stevens en het klinkt als Chef’ Special. Nee hoor, het klinkt als Sufjan Stevens. Sufjan Stevens!

Jimi Tents – NY vs LA

Eerste single Rick Rubin stond al in A Perfect Chart, maar op album I Can’t Go Home gaat New York rapper hier met gemak nog eens dubbel en vet overheen. Lees hier een interview over het album.

Kero Kero Bonito – Trampoline (Saint Etienne Remix)

Iets minder kermis, iets meer Saint Etienne. Luister ook eens deze onverwoestbare parel.

Joey Purp – Morning Sex

Ein de lijk is de mixtape van Joey Purp (iiiDrops) ook op Spotify te beluisteren. Girls met Chance The Rapper is allang een dikke clubhit en de rest zal na festivals als Best Kept Secret vanzelf volgen.

Dan Auerbach – Waiting On A Song

Uitgebracht via zijn eigen label Easy Eye Sound. Op het gelijknamige nieuwe album voert hij het vintage gekietel van The Black Keys nog wat verder door en werkt samen met popencyclopedie veteranen als John Prine, Mark Knopfler en Duane Eddy. Het klinkt allemaal als een Guardians Of The Galaxy soundtrack. Klassiek spul.

Flamingods – Mixed Blessings

Flamingods doet met Mixed Blessings een Vampire Weekendje op de deze week verschenen Kewali EP. Alleen maar winnaars.

Oumou Sangare – Fadjamou

Wat een geweldige boeking weer voor het immer grenzeloze Le Guess Who? festival. De single Yere Faga met Tony Allen zindert al een aantal maanden op de betere dansvloeren en nu is er ook een heel nieuw album van de Malinese Grammy-winnares en activiste Oumou Sangaré.

NoMBe – Signs

Met Chakah Khan als peettante en Pharrell als lijstduwer moet er wel een stuiver te vinden zijn aan het eind van de long and winding road van de in Duitsland geboren soulzanger NoMBe. Signs is de vijfde single van zijn dit jaar nog te verschijnen debuutalbum.

Marcus Intalex – Jupiter

Het is nog steeds onbekend waar deze drum ’n bass pioneer (ook actief als Trevino) aan overleden is. Jupiter is een van zijn meest recente producties en brandt elke keer opnieuw weer een gat in de vloer van de Pop-O-Matic als waren het de jaren negentig. R.I.P.

Baba Stiltz – Can’t Help It

Het wonderkind van Axel Boman’s Studio Barnhus label. Van Pitchfork tot het standaard gereserveerde Fact Magazine, iedereen lijkt fan van de Zweedse Baba Stiltz.

Washed Out – Get Lost

Hoe mooi de muziek ook, het woord chillwave is nooit een streling voor de tong geweest. Met Get Lost neemt Ernest Greene (Washed Out) afstand van het ‘genre’ en maakt een buiging richting zijn nieuwe label, Stones Throw Records.

LUISTER HIER NAAR A PERFECT CHART

40

Laat een reactie achter