Michael Mayer & Joe Goddard – For You (DJ Koze Remix)

Michael Mayer is naar eigen zeggen “pro-sadness on the dancefloor”, hoera! De vocalen van Joe Goddard en bewerking van DJ Koze dikken de meanderende melancholie nog eens extra aan.

Dirty Projectors – Up In Hudson

Een van de vele indie-opera’s op het nieuwe album van de Dirty Projectors. Is het hardnekkige beroepsdeformatie of hoor ik het intro van Miss Jackson zachtjes op de achtergrond?

Spoon – Can I Sit Next To You

Op het nieuwe album ‘Hot Thoughts’ staat Spoon in de Reflektor disco-modus. Gelukkig is er geen genre dat de stem van Britt Daniel niet kan dragen.

Future – Mask Off

Oude mixtapes worden op vinyl uitgebracht en binnen een maand schijnt er nóg een nieuw album te komen. “I’ve seen the future and it will be” kreunt Prince bemoedigend op de achtergrond.

Ryan Adams – We Disappear

Het geluid van The War On Drugs heeft heel wat artiesten beïnvloed en voor een aantal veteranen de tunnel niet alleen verlicht, maar volledig opnieuw ingericht.

Cayetana – Mesa

Volgens NPR Music is Cayetana’s Mesa “the kind of bouncy indie-punk song that will keep you tapping your foot while it breaks your heart”. Niks aan toe te voegen.

Clap! Clap! – Ode To The Pleiades

Het nieuwe album van Italiaans producer Clap! Clap! is iets minder afro-voodoo en iets meer Cashmere Cat-achtige pop. Al valt dit nummer onmogelijk onder te brengen in het hokjeswezen van de genreduiding. Alleen al die pi-a-no.

Your Old Droog – Help

De Nas-aflaat tegen wil en dank met een nieuwe blockbuster, geholpen door de onvolprezen Edan.

Her’s – Speed Racer

Voor de zekerheid even gecheckt of er in de VS niet ook een Liverpool By The Sea is, maar dit surfpop gezelschap komt toch echt uit Liverpool By The Mersey. The Drums ontmoet Mac Demarco op het strand.

LUISTER HIER NAAR A PERFECT CHART

Laat een reactie achter