Lord Echo – Just Do You

Al even een best kept secret voor de vloer. Inmiddels ook op vinyl via Soundway Records en -hallelujah!- ook op Spotify. Just Do You is de eerste single van het binnenkort te verschijnen album van Nieuw Zeeland producer en instrumentofiel Lord Echo.

Calibre – Groove Seeker

Calibre is nog een van de weinige constante en relevante d&b producers. Op zijn nieuwe album bedrijft hij vooral dub, jazz en UK house. Hopelijk betekent de albumtitel (Grow) niet dat ook hij zijn roots vaarwel zegt.

Tim Cohen – Meat Is Murder

Met pijn in het hart heeft ‘John Hughes’ na anderhalve maand de chart moeten verlaten, gelukkig was er alweer een nieuwe single van het op 20 januari te verschijnen vierde solo-album van Tim Cohen (Fresh & Only’s, Sonny & The Sunsets). Wees gerust, het is geen cover.

Run The Jewels – Panther Like A Panther

Zomaar ineens een paar weken vervroegd, Run The Jewels 3. Weer een album vol zware boodschappen en nog zwaardere beats. Een logische finale van 2016.

Unknown Mortal Orchestra – SB-04

Voor het vierde jaar achter elkaar siert UMO de kerstvakantie met een instrumentaal epos. Een welkome afwisseling na wekenlang murw gebeukt te zijn met sentiment. Er hoeven echter geen jaarlijstjes herschreven te worden.

Ryan Adams – To Be Without You

Een verrassend mooi en ontwapenend liedje van rock-dino Ryan Adams. Op 17 februari verschijnt zijn -naar eigen zeggen- belangrijkste album tot nog toe ‘Prisoner’.

Bed. – Girl

Indie uit Portland. Lees hier meer over Bed. en Girl.

George Michael – Praying For Time

Nummer 13 in A Perfect Chart blijft gereserveerd voor een ode aan de dode. Met George Michael is 2016 weer een kleurrijke zingever armer. Ooit ruilde ik het singeltje van Paul McCartney’s We All Stand Together voor Freedom van Wham! en een zak oliebonkers. Een betere zakendeal zou uw dj nooit meer sluiten.

georgemxl

LUISTER HIER NAAR A PERFECT CHART

Laat een reactie achter