Drs. P – A Dutch Christmas

Vrij snel na de geweldige compilatie Retrouvé verscheen er ook posthuum een sinterklaas- én kerstlied op Top Notch. You know of course about the christmas tree, it grows in Holland too as you can see!

Little Simz – Shotgun

Shotgun staat op het deze week verschenen, ijzersterke album Stillness In Wonderland van Little Simz. Vroege kalkoenen kregen er ook nog een stripboek bij van de Britse rapper.

Sharon Jones – Come Home For Christmas

Als eerbetoon aan de dit jaar overleden soulzangeres bracht Daptone Records gisteren Come Home For Christmas opnieuw uit, voorzien van een honnige animatievideo.

Big Sean ft. Chance The Rapper & Jeremih – Living Single

Naar eigen zeggen uitgebracht naar aanleiding van het onverwachte succes van single Bounce Back die momenteel hoog in de Billboard 100 staat. Drie volgroeide vocalisten in topvorm over een beat die klinkt als een variant op het onverwoestbare All Night Long. Begin 2017 komt het vierde album van Big Sean uit.

Julie Byrne – Follow My Voice

Oh my, weer zo’n pareltje van Julie Byrne, die haar carrière als zangeres vooralsnog moet zien te financieren met een baan als ‘park ranger’. Lees op Stereogum meer over dit liedje.

Bonobo & Rhye – Break Apart

Het nieuwe album Migration van Simon Green (Bonobo) verschijnt 17 januari op Ninja Tune Records. Break Apart is dommelend in een vliegtuig geschreven.

Kristin Kontrol – Baby Are You In?

Zangeres van de Dum Dum Girls met synthpop stomper voor het Sub Pop label.

Ron Gallo – Please Yourself

Anderhalve minuut onversneden rock ’n roll van een boodschapper uit Nashville. De video werkt als een “Sign ‘O’ The Times” voor 2017:


LUISTER HIER NAAR A PERFECT CHART

Laat een reactie achter