Kim Janssen – Bottle Rockets

Sneeuwsterren verschijnen vanzelf op de ramen wanneer dit opstaat. Indukwekkende comebacksingle van Kim Janssen die afgelopen week in premiere ging via The Line Of Best Fit.

Hodgy ft. Busta Rhymes – Final Hour

Sinds de wonderlijke plaat van A tribe Called Quest heeft ook Busta weer het vagevuur gevonden. Final Hour is ingespeeld door BADBADNOTGOOD en staat op het beresterke nieuwe album van Hodgy (Beats).

The Mysterons – Turkish Delight

De eerste single van het in februari te verschijnen twee album van The Mysterons. Als Quentin Tarantino kon dansen dan deed ie het hier op.

Zwart Licht – Geen Manieren

Het is een mooie week voor Nederlandse pop. Na het afgelopen jaar vooral een welkome verschijning geweest te zijn op de kijkbuis, is ook Akwasi terug met Zwart Licht. Geen enkel Dilemma, draaien die hap!

Jessy Lanza – I Talk BB (Morgan Geist)

Van de deze week verschenen Oh No No No Remix EP. Morgan Geist (Storm Queen) laat zijn voorliefde voor Art Of Noise meer dan ooit gelden.

Chemtrails – Will Of The Beast

De Love In Toxic Wasteland EP klinkt als de Smith Westerns die samenwerken met Phil Spector. In elk nummer verwacht je ieder moment sleebellen. Als er zoiets bestaat als Kerstmis indie dan is dit het.

Tim Darcy – Tall Glass Of Water

Ritmes. Tegenritmes. Praten-zingen-schreeuwen. Praten-zingen-schreeuwen. Ought is er voor al uw neuroses. Zanger Tim Darcy klinkt solo een stuk beheerster zonder in te leveren op begeestering.

Ab-Soul – DRUGS

Pats, wéér een geweldig hip hop album, Do What Thou Wilt. Ab-Soul houdt van zijn moeder en van een hijsje hier en daar. Check ook een keer de bedwelmende video.

LUISTER HIER A PERFECT CHART

Laat een reactie achter