2 reacties Op “Mashups Uit De Popquiz Voor TivoliVredenburg”

 • Rene mei 14th, 2020 18:31

  Over de digitale popquiz. Een prachtige quiz en goed georganiseerd. Het is wel hard werken, omdat de formulieren goed en tijdig moeten worden verzonden (je krijgt nog een aantal brandblussers of auto’s e.d. te onderscheiden). Ook de mashups waren fantastisch, helaas waren wij als team daar niet goed in.
  Intussen is de uitslag van deze derde popquiz bekend en wij als Alessi Brothers stonden volgens deze stand 175 met 104 punten. Eerst was daar de teleurstelling maar toch maar even de telling bekeken en……… het lijkt net of een aantal rondes niet zijn meegeteld of iets dergelijks. De rondes zijn tijdig ingediend. De antwoorden zijn allen weergegeven in hoofdletters. Wel ergens een draaiing gemaakt tussen artiest en titel en deze ook niet meegeteld. Als ik dan voor elke goede antwoord op een vraag 1 punt toeken kom ik op een aantal punten van 142. Dat is wel een verschil en ik begrijp niet waar dit in ligt. Maakt verder ook niet uit maar ik denk dat de puntentelling wat aandacht behoeft. Inhoudelijk geen opmerkingen en ik steun jullie met deze prachtige quiz.

  Succes!

  Rene Fischer

 • Sylvia mei 14th, 2020 20:42

  Wat leuk dat je dit deelt. Kan ik het nog eens terugluisteren en kijken of ik nu wél alles kan ontdekken.

Laat een reactie achter