Zusjes! Broeders! En alles daartussenin! Tijd voor een mededeling. Ingeleid door een mijmering. Voorafgegaan door nog levende kibbeling.

🐟
🐟
🐟
🐟
🐟
🐟
🐟
🐟
🐟

Voor mij persoonlijk waren drie spaarzame hoogtepunten tijdens de lockdowns de digitale popquizzen (16.000 kijkertjes op de piek WTF VOLLE ZIGGO WAAR ZIJN MIJN SCHOENEN OH JA IK LOOP ERNAAST), de podcast (begonnen in een rookruimte die inmiddels omgebouwd is tot fancy studio) en de samenwerking met Het Zusje van Debbie (als denktank zonder zijwieltjes).

Twee van die drie hoogtepunten komen samen in weer een nieuw Zusje van Debbie Festival op 20 mei aanstaande πŸŽͺ

We hebben van Unruly Phoenix tot Willie Wartaal en 4B2M weer een trotse line-up. Verspreid over verschillende area’s. Op het onvolprezen terrein van de VASIM.

Ik wil hier nu vooral even inzoomen op de popquiz waarmee het festival opent. Heerlijk om weer voor Joost Prinsen meets Leo Blokhuis meets Nia Archives te mogen spelen!

Naast de gebruikelijke, te raden fragmenten zal er extra aandacht voor popcultuur, funfacts en festivals zijn. De archiefkasten van mijn chaotische hersenpan schudden al dagen van plezier.

Shake

Shake

Shake

En oh, als altijd loont een originele teamnaam. 2MANY3JS, The Less I Know The Better, Boomers vs Zoomers en Veni, Vidi, Avicii zijn al bezet.

Is er iets leuker dan een digitale popquiz?

Quizzen in de zon op een geweldig festival natuurlijk!

Zie vooral ook Het Zusje van Debbie voor de rest van ons programma. Het wordt weer een mooie dag in het nog mooiere Nijmegen ❀️

Laat een reactie achter