Ohhh. Jajaja. Ook volgend jaar weer. De lievelingslegpuzzel van de Sint. Het programmeren en hosten van The Floor op Best Kept Secret!

De eerste negen gasten mag ik nu al bekend maken. Voor iemand die altijd pas om zes uur β€˜s ochtends even door zijn huiswerk voor die dag ging, is dat een klein wonder.

Op de site van BKS vind je de uitgebreidere bio’s. Uiteraard zelf geschreven, want hΓ©, de uitnodiging voor je gedroomde verjaardagsfeestje laat je ook niet door de buurman tikken!

Hieronder nog even de eerste ronde (we zijn pas op de helft!) gasten op een rij. In willekeurige volgorde:

🌟 ChewChew

Met de deur in Europa vallende belofte uit Berlijn. Voor liefhebbers van eerdere The Floor gasten als ALiA, Daphni en AJUMA.

🌟 The Glimmers

Legendarisch producer-, selector- en DJ-duo uit Gent. Hun FabricLive compi totaal stuk gedraaid! Voor het thematische Golden Hour op The Floor gaan ze voor één keer terug naar de electro clash hoogtijdagen.

🌟 Unruly Phoenix

The Queen of Amapiano maakte twee jaar geleden haar festivaldebuut voor Best Kept Secret. Nu is ze terug op The Floor met een set gewijd aan de nieuwste revolutie in de clubs van Zuid-Afrika, 3 Step.

🌟 Dokter Moon B2B Dochter Moon

Favoriet producer (Sticks, Great Minds) en lid van de Wu-Tang Clan voor het eerst samen met zijn dochter achter de draaitafels. Slechts een paar twelve inches verwijderd van hun huis ❀️

🌟 Phillipi

Na zijn geweldige set in Het Concertgebouw deze zomer is de Braziliaanse allround discopioneer op het label van Soulwax weer terug voor een eenmalige set.

🌟 Hauptgast

In het Duitse Essen droomde hij van de Westcoast. Niet van palmbomen en beach boys. Maar van de Haagse scene rondom IF en Legowelt. Inmiddels ruikt hij de haring en verovert hij de dansvloer vanuit Utrecht.

🌟 Shug La Sheedah

Feelgood powerhouse achter de draaitafels. Tot haar frustratie gebeurde er in Nederland maar weinig rondom 50 jaar hip hop. Dat gaan we natuurlijk even recht zetten op The Floor.

🌟 Nadiem Shah

Label manager van Eskimo Recordings en jarenlang drijvende kracht van Studio Brussel. Verwacht een set vol leftfield banger

🌟 Library Card

Favoriete band met hun favoriete platen!

πŸ¦’πŸŽͺπŸͺ©πŸ™

Laat een reactie achter