Prachtig. Deze club in Gent is opgericht door twee fans van Arctic Monkeys, genaamd Adrian en Michiel, en is alleen open After Midnight. Alles begint bij een goeie naam!

De A.M. Club bestond vijf jaar en ik mocht er draaien. Gelegen in een zijstraat van het centrum was alleen de nachtelijke wandeling ernaar toe al een non-lineaire reis waar professor Barabas zijn jas voor zou afnemen.

Om dit romantische avontuur compleet te maken, zijn we van te voren gaan eten in het alom geliefde Martino. Deze neonovergoten snackbar is een paar jaar geleden overgegaan van vader op zoon. Zoon Gilles is ook bekend van het elektronisch powerduo Asa Moto, met als gevolg dat er van Soulwax tot Justice tot dEUS met grote regelmaat Belgische en Franse superhelden een kaaskroket zitten te eten.

Deze avond moesten ze het doen met DJ St. Paul en zijn vriendin. Ook niet verkeerd natuurlijk.

Het was een exotisch weekend dat eindigde in -euh- Café Jelinek. Maar dat is weer een heel ander verhaal. Deze post kan alleen maar eindigen met een welgemeende felicitatie naar Club A.M. Opgericht vlak voor Corona. En toch fier overeind.

They said it changes when the sun goes down, around here.

Ik wens ze nog vele klinkende jaren toe, in die idioot mooie stad 🪩❤️

Laat een reactie achter