Op de middelbare school prijkte er op mijn veel te grote tas een sticker met “Deutsch macht Spass”. En ik meende het nog ook. Ik meen het nog steeds. Net als alle Italianen boven de biergens.

Midden in Zuid-Tirol ligt het romantische plaatsje Kaltern en daar vindt dit weekend voor de derde keer het praktisch genaamde festival Kaltern Pop plaats, samengesteld door de makers van Haldern Pop, uit Haldern.

Vrijdagochtend na de Pop-O-Matic vlieg ik naar Milaan om daar in mijn gehuurde (en eveneens praktisch genaamde) Ford Fiesta richting de bergen te vertrekken. Twee nachten draaien en proberen niet in de naamvallen te trappen.

Bis (durch, für, gegen, ohne, um, entlang) Kaltern! Mit (aus, ausser, bei, nach, seit, von, zu) Riesenspass!

kaltern_pop_fb_wordpress2
Klik hier voor meer info.

Laat een reactie achter