Okay. Het is bevestigd. Droomboeking zoals dat alleen bij Haldern Pop kan ➑️ Ik ben fan van het Duitse festival en heb er al een aantal keer in de roemruchte spiegeltent mogen draaien. Dus ik ging gewoon als nieuwsgierige liefhebber eens koekeloeren naar de lineup van dit jaar: zie ik mezelf als afsluiter van de MainStage in het blokkenschema staan!!

Het festival vervolgens meerdere malen proberen te contacten en vandaag is het dan ook echt officieel bevestigd πŸ˜‚πŸ˜»πŸ™ƒπŸͺ©πŸ€

Mocht iemand me ooit als headliner van Glastonbury of Coachella of iets dergelijks aangekondigd zien staan? Laat het me ff weten!!!

πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ

1 Reactie Op “De Wonderlijke Weg Die Leidt Naar De Mainstage Van Haldern Pop”

  • Ewald augustus 14th, 2022 17:32

    Hoi Paul!

    Het was weer een feest gisteravond!!
    Bedankt voor de top set die je draaide!…we hebben gedanst van begin tot eindeπŸ™ŒπŸ™Œ

    Groetjes Ewald en Stefanie

Laat een reactie achter