Kan het gewoon niet geloven. Maar het staat er echt. De eerste Pop-O-Matic!!!

Na tweeëntwintig jaar iedere donderdag, wordt het nu een maandelijkse weekendavond. Ik zal de nietsontziende regelmaat missen. Maar.

*geluid van bladeren in de wind*

🎆KOM ER MAAR IN WEEKENDGEVOEL🌌

Pop-O-Matic als clubnacht. Maandelijks in de Ronda. Een kruis in de agenda. En allemaal de volgende dag vrij. Beginnen op vrijdag de dertiende voelt als de ideale datum om ritueel het zwarte gat achter ons te laten. Genoeg implosie. Kan niet wachten om alle wild woekerende emotionele energie die straks vrij gaat komen te mogen bespelen. Want dat is wat een dj doet.

Terwijl ik dit intik valt er een traan in mijn glas halfvolle chocomel. Daarom schrijf ik het nog een keer. Dat is wat een dj doet! Oh ja! En er is voor mij nog steeds geen dansavond die meer recht doet aan de volle breedte van het muzikale spectrum dan de Pop-O-Matic. De slogan Different Styles, Different People, One Love voelde nooit zo goed als nu. Dus, neem een lasbril mee, want ik ga shinen als een exploderende avondster.

❤️🧡💛💚💙💜

(koop hier je kaarten)

Laat een reactie achter