Oh Lorde. Ik was net bezig aan een emo post van ongekend sentiment. Over de digitale popquiz als het nieuwe haardvuur in koude tijden. Over mijzelf als de Mies Bouwman van het live Corona entertainment. Alle bescheidenheid overboord. De elfde popquiz op de elfde februari vlak voor carnaval. DOE EENS GEK. En toen sloeg het noodlot genadeloos toe. Als een donderdag bij heldere hemel. 

What’s Going On?

The Revolution Will Not Be Live!

Zoals zo vaak geroepen in de quiz. Een dj is these days niets zonder online redactie. En laat de mijne nou vast zitten in Limburg. Hoe symbolisch. Een combinatie van avondklok en weifelende treinen heeft ons voor één keer doen besluiten de quiz vanmiddag vast op te nemen. Om nou toch een beetje voor Mies Bouwman, Matthijs van Nieuwkerk en vooral Michella Kox te kunnen spelen, zal ik live de einduitslag via mijn instagramaccount (djstpaul) bekend maken, geven we af en toe tussenstanden door in de chat en ben ik op Twitter via #paulstwitterquizzingparty of @stpauldj non stop bereikbaar voor een ieders mededelingsdrang. Commentaar, enthousiasme of extra info over de fragmenten voor de eeuwig hongerigen, ik zal er zijn, live vanuit het platenhok, a.k.a. thuis.

Verder verloopt de quiz precies hetzelfde. Via de site van TivoliVredenburg. Vijf in vorm en inhoud verschillende rondes. Dit keer net een snufje makkelijker dan normaal. Maar dat denk ik iedere keer. Dus houd vooral ook die Olympische gedachte vast! En heb je geen zin in mijn live insta debuut, dan krijgt iedereen de volgende dag de uitslag en de scores gewoon weer via de mail. 

How soon is now?

De echo’s van de opnames zullen bij de aftrap om 20:30 nog in het gebouw hangen. Hoop heel erg jullie allemaal weer in zulke fijnen getale te mogen ontvangen. Wie-o-wie is de slimste quizzer? Tot vanavond!

1 Reactie Op “Code Roze. Quiz Update Voor Vanavond.”

  • Cindy februari 11th, 2021 19:13

    Jammer dat t niet live is. Heb er sws toch zin in. Ik hoop dat je in de gaten hebt dat de antwoordformulieren het nog niet doen…

Laat een reactie achter