Het was een droomweekend. Omdat ik hier geen filmpjes kan plaatsen, nog wat linkjes naar beelden en verslagen in de media. Elk jaar denk ik weer dat het niet nog mooier kan en dan danst een volledige area tot de laatste rijen aan toe vol overgave op een baslijn uit 1977. Klik hier voor een van mijn favoriete momenten op The Floor. Dank voor al dit soort mooie filmpjes uit het publiek.

3voor12 maakte een mooi verslag van de back to back met St. Paul van St. Paul & The Broken Bones. Mijn blije kop verraadt iets van het plezier (en de vermoeidheid) die gepaard gaat met het drie dagen hosten en draaien van The Floor.

Gelukkig is er altijd wel een moment voor een discodutje tussen de bass speakers. Deze foto kwam ik tegen via festileaks. Lang leve platentasjes!

Tot slot nog een foto uit het publiek. Gewoon overdag. Geen idee wanneer. Maar dat is precies het gevoel van drie dagen The Floor. Tijd is een futiel detail.

Laat een reactie achter