FINALMENTE. Een van de traditionele hoogtepunten op de jaarlijkse agenda komt er eindelijk weer aan. Mijn eigen stage mogen hosten op Best Kept Secret. Nieuwe naam, The Floor. Nieuwe plek, aan het water. Zelfde idee, zonder eerbied voor genre of stijlen mooie beroepsliefhebbers uitnodigen om hun beste platen te draaien.

Word nu al verlegen van het idee om Anna Prior van Metronomy te mogen verwelkomen. Of voorvader KC The Funkaholic. De koningin van België, Blck Mamba. De kroonprinses van Nederland, Unruly Phoenix. Nee dan samen met bestie Joost van Bellen twee uur lang UK Rave draaien. En dat in een lineup met Fontaines DC, Jamie XX, Big Thief, Jessie Ware, The Strokes, Sampa The Great, Nick Cave, Yasmin Williams en zoveel meer geweldigs.

Hieronder nog even alle gasten op een rij. Aangevuld met een klassieke foto uit het St. Paul museum. De dag dat ik vlak voordat ik het podium op moest dacht mijn neefje nog even met al zijn spullen zo dicht mogelijk bij de camping af te zetten. Achteruit rijdend door een weiland. De Volvo is niet meer. Maar mijn (inmiddels) neef staat ook dit jaar weer vooraan!!!Drie jaren van Best Kept Kriebels worden over twee weken eindelijk beloond ❤️

Laat een reactie achter