Wat een joy nog steeds om elke week vrijuit radio te mogen maken. Schrikken wanneer er ineens een collega in de studio staat. Omdat je met monitors op 11 in je microkosmos staat te genieten. Met een beetje pech ook nog in volle ernst een eenzaam dansje erbij. Het is alsof je moeder je puberkamer binnen komt gelopen en midden in de bubbel van optimale vervoering begint te praten over Ome Leo en zijn veel te dure auto.

St. Paul’s Boutique is de naam. Kink het station. Aan het eind van de maand heb ik dan weer een special, Our Favourite Shop, samen met favoriet popjournalist Gijsbert Kamer. Dan nemen we samen de liedjes, optredens en verhalen van die maand door. Soort voetbal praatprogramma, maar dan over muziek. Dit keer hebben we het oa over Lizzo, Fontaines DC, Flying Lotus, The Specials, het eventueel verdwijnen van Shazam door Brexit, het boek van de maand, de vloervuller van de maand en de Russische film over postpunk in Leningrad, Leto.

Here she comes
Silent in her sound
Here she comes
Fresh upon the ground
Come gentle spring
Come at winter’s end
Gone is the pallor from a promise that’s nature’s gift
Waiting for the color of spring

April doet wat ie wil. Het sneeuwde. Het stormde. Het werd lente. Gijsbert en ik waren ter plaatse en doen verslag. Hopelijk genieten jullie er net zo van als wij ❤️

(luister via podcast, spotify of HIER de show terug)

Laat een reactie achter