Lang lang geleden, in een Melkweg ver hier vandaan (namelijk Amsterdam) draaide eens een piepjonge DJ Paul. Hij wou graag een artiestennaam, maar vond dat ook nog wel een beetje eng. Het was kerst en de zaal deinde tevreden op en neer. Op het hoogtepunt van zijn set stapte daar in ene een Britse MC het podium op. Hij wist de door DJ Paul zorgvuldig verstopte microfoon meteen te vinden en begon er lustig op los te toasten:

“St. Paul. St. Paul. Spinning them records for y’all!”

Sinds mijn geboorte heb ik me nog nooit zo Sint mogen voelen als vandaag. Voor Perfect Indie Disco Deluxe | EKKO mag ik een heus kerstpakket weggeven. Met vinyl van al mijn gasten (Canshaker Pi, AFTERPARTEES en Jo Marches), vrijkaarten voor I am Oak ennnnn een gastenlijstplek voor fucking Best Kept Secret. Klik hier om te kijken wat je daarvoor moet doen.

Rest mij nog te zeggen dat ik me er enorm op verheug om weer met alle mooie indie-liefhebbers van Utrecht de dansvloer te kunnen delen. Als het hart gebroken moet worden, dan maar in goed gezelschap. Hey ho, Perfect Indie Disco!

263775e0700ec2cf64ff86706215ff13.1000x1000x1

Laat een reactie achter