The XX – Seasons Run

Extra tranentrekker op de Deluxe editie van het laatste album, I See You. Nu ook op Spotify voor ons hopeloze melancholici.

Vince Staples – Homage

Wéér een geweldige verzameling crossover hip hop door Vince Staples. Homage (samen met de onvolprezen Kilo Kish) is slechts een van de vele hoogvliegers op album Big Fish Theory. Check ook de uitvoering van Love Can Be deze week bij Fallon.

Corridor – Le Grand Ecart

New wave is in Frankrijk meer verbonden aan film, gelukkig denkt Corridor daar net iets anders over. Luister ook eens naar de Parfait Eté compilatie voor meer moois van de zuiderburen van onze zuiderburen.

Altin Gün – Kırşehir’in Gülleri

Turkse psychpop uit eigen land onder bevlogen leiding van bassist Jasper Verhulst (Jacco Gardner). Staat aankomend weekend op het Rotterdamse Metropolis Festival.

Amadou & Mariam – Bofou Safou (Africaine 808 Remix)

Favoriete remix van de Bofou Safou EP waarop het Malinese duo onder handen genomen wordt door onder andere Fatima Yamaha en Henrik Schwarz. Dit najaar zijn Amadou & Miriam te zien in het Muziekgebouw Eindhoven, De Melkweg en Annabel.

Grace Lightman – Fangs

Nieuwste schemerlamp in de Handsome Dad Records stal. Iets venijniger geproduceerd dan gewoonlijk door Ben Baptie (Lady Gaga, London Grammar). I liked you better when you had no fangs…

Meek Mill – Young Black America

Weer een sterke single na vloerverbrander Glow Up. Dit weekend op WOO HAH! in Tilburg.

Moses Sumney – Doomed

Favoriete zanger van Solange en Sufjan Stevens. Laatst genoemde nam hem ook mee op tour. Na een EP en wat losse liedjes in de afgelopen jaren zal zijn debuutalbum dit najaar verschijnen op het JagJaguwar label.

Parcels – Overnight

Australische band, geproduceerd door Daft Punk. Overnight is een fijn zomerbriesje, maar ver verwijderd van de gouden popstatus van Get Lucky of Everything Now.

Ratboys – Westside

Heel even dacht ik dat Kim Janssen een plaatje had gemaakt met zijn vriendin en haar knuffel, maar het is toch echt de band uit Chicago met hun nieuwste singel voor het 30 juni te verschijnen album GN.

LUISTER HIER NAAR A PERFECT CHART

Laat een reactie achter