Hieronder al mijn gasten op Best Kept Secret, voorzien van mini bio en maxi video. FOUR to the floor! Mogen we al beginnen?

7349_2016-06-20_BKS_Juri_I60A3841


Spinvis (DJ Set)

“Dit is de eerste dag en op mijn net nieuwe huid voel ik de zon voor het eerst.” Stage FOUR opent met DJ Spinvis. De liedjesfabriek uit Nieuwegein. Met zijn geweldig mooie nieuwe album trekt Erik deze zomer langs alle festivals, maar bij ons wil hij alleen maar dansen.

Bob Verhoeven

Bio’s of foto’s zijn schaars en het contact verliep via een van niets wetende moeder, Bob Verhoeven verovert op geheel eigen tempo de kosmos. Spacedisco is zijn wapen en al wat ons rest is weerloos shazammen.

Le Guess Who?

Het festival dat nieuwsgierigheid tot kunst verheft. Volle zalen bij Turkse zangeressen, Indiase blazers of Amerikaanse collegerockers. Verwacht precies deze exotische cocktail in een set van die rebel rebel uit Roggel Roggel, dj Wiekes.


Kremlin Disko

De jongste boogie belofte uit Amsterdam, met wortels in Rusland. Allemaal in een naam. Bij Wicked Jazz Sounds heeft hij zich in korte tijd onmisbaar gemaakt. Draait disco met een (wod)k.

Piet Parra

Na skaten, scratchen, ontwerpen en produceren besloot Piet Parra ook maar eens een gitaar aan te raken. Samen met Rimer London, Mick Johan en Bastiaan Bosma (Aux Raus) leidde dat meteen tot het maagdelijk mooie MICH. Voor FOUR staat hij weer eens achter de draaitafels. Dit keer geen Premier beats, maar premier indie, of zoals hij het zelf graag in één scrabblewoord omschreven ziet: postpunkwaveitaloelectroandstuff.

Yung Nnelg (live)

Na eerdere edities Cho en Jonna Fraser te hebben mogen ontvangen, is de microfoon deze keer helemaal voor Yung Nnelg. Bijlmer beats, Ghanese gospel en transatlantische trap komen samen op zijn zeldzaam aanstekelijke vloerverbranders.

Lord Echo (dj set)

Op het delicate snijvlak vlak van soul en jazz heeft de Nieuw Zeelandse producer/muzikant Lord Echo misschien wel het album van het jaar gemaakt, uitgekomen op het onvolprezen Soundway Label. Op zijn rider stond een chocoladen olifant. We hebben gevraagd of het voor deze keer ook een echte mocht zijn…


Michieltjee

Boekt als de beste in TivoliVredenburg, is een vat vol ideeën en heeft een scherp oog voor houdbare dansmuziek. Michieltjee laat Jamie XX, Chance The Rapper en Moullinex voelen als de hechte familie die je nooit gehad hebt.


Willie Wartaal

Waar is Willie? Achter de draaitafels natuurlijk! Even geen minister van verbale zaken, maar gewoon een saaie dj. Speciaal voor Stage FOUR draait hij een all time hip hop set. Rock it to the bang bang Willie!

Eppo Janssen

“Het liefst van al gooi ik wat dingen door mekaar zonder dat ze al te veel botsen, maar wel doen stuiteren.” Deze programmator (prachtig woord!) bouwt in België (Studio Brussel, Pukkelpop, enz.) al jaren aan een gezonde popcultuur die hij bij ons voor een uur weer vakkundig mag afbreken. Hey ho, let’s Eppo!

Rico (reggae set)

“Exclusief as Bob” draait rapper Rico (Opgezwolle, Fakkelbrigade en zeg maar gerust gewoon Rico) voor FOUR een uur lang zijn favoriete reggae tracks. Één liefde!


Canshaker Pi (dj set)

Hey hey my my, betere herrie wordt er in Nederland niet gemaakt. Neem nou die single Jals, een levenselixer van twee en een halve minuut. Noem dat maar rock ’n roll. Ik verwacht geen gevangenen tijdens een dj set van Canshaker Pi.

Nuno Dos Santos (tropical dj set)

Nuno Dos Santos vliegt de wereld over om de betere techno te verkondigen. “Zo vet, zo heerlijk om daar uren in te gaan hangen, van die tergend uitgesponnen sets, ik hou ervan. Maar, euhmm, mag ik ook eens iets anders doen? Afrikaanse voodoo, of nee, van die manische Bollywood? Kunnen we dat Tropical noemen?” Maar natuurlijk Nuno!


Ramses3000

Save the best kept local hero for last! Ramses3000 stond met het luidkeelse Cairo Liberation Front al op de eerste editie van Best Kept Secret bij FOUR, als DJ trekt hij de globalisering nog een aantal halfronden door. Een uur lang trillen van plezier op de tektonische aardplaten van Ramses.

Laat een reactie achter